Ik wil maar 500 euro lenen, kan dit ook?

Categorie: .

Je bent met een minilening niet verplicht om per se 750 euro te lenen en kunt dus ook gewoon 500 euro lenen. Overigens is er wel een minimum verbonden aan snel geld lenen zonder BKR toetsing op deze manier en dat is een bedrag van 100 euro. Wil je minder geld lenen dan 100 euro, dan gaat het je via deze weg in elk geval niet lukken. Aan de andere kant, voor zo’n klein bedrag zul je ongetwijfeld iemand kennen die het je voor wilt schieten.

De hoeveelheid geld die je wilt lenen met een minilening heeft verder geen invloed op de periode waarvoor je leent. Deze blijft gewoon hetzelfde als voor elk bedrag dat je leent, of dit nou 100 euro, 500 euro of 750 euro is.

Wil je 500 euro lenen bij Minilening.nl, dan zal het bedrag aan rente lager zijn, maar in verhouding uiteraard hetzelfde, aangezien het hier om een vast percentage gaat aan rente. We hebben even voor je berekend wat je kwijt bent als je er voor kiest om 500 euro te lenen bij Minilening.nl. Een rente van 19% over 500 euro is 95 euro. Daarnaast komt er nog een paar euro extra kosten bij aan verzekering. Je kunt dus 500 euro lenen en dat kost je dan uiteindelijk bijna 100 euro. Al met al moet je er iets voor over hebben.

Wil je bij CashBob 500 euro lenen, dan kost de lening je om precies te zijn 81 cent. Je betaalt dus na 21 dagen 500,81 euro terug. Dit is geen moeilijke rekensom en we kunnen gerust stellen dat je voor deze lening zeer goedkoop uit bent. Goeie deal van CashBob.