Disclaimer


Op deze website wordt informatie beschikbaar gesteld door de webmaster. De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en de webmaster zorgt ervoor dat deze informatie zo up-to-date mogelijk is.

Eventuele onjuistheden of onvolledigheden kunnen echter voorkomen. De eigenaar van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor opgelopen schade, direct of indirect, welke voorkomt of gerelateerd is aan het gebruik van deze website

Tevens is de eigenaar van deze website niet aansprakelijk voor de inhoud die wordt vertoond op websites van derden waarnaar wordt verwezen vanaf deze website. Deze website is er alleen op gericht om informatie te bieden. Wij verstrekken zelf geen leningen en hebben derhalve dan ook geen invloed op het goed- of afkeuren van uw leningaanvraag. Voor vragen daarover kunt u contact opnemen met de leningverstrekker.

Het kopiƫren van de inhoud op deze website is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de eigenaar. Mocht u iets aantreffen waarover u een vraag of opmerking hebt, neem dan contact met ons op.

Met het gebruiken van deze website stemt u in met alles wat in deze disclaimer staat.