Hoe snel kun je ‘snel geld lenen’?

Categorie: .

Bij CashBob en Minilening.nl kun je snel geld lenen zonder BKR toetsing, maar hoe snel is dit nu eigenlijk? Nou, in het meest gunstige geval kun dit al in 10 minuten zijn. Maar zoals gezegd is dit in het gunstigste geval. Dat betekent dat je al een account moet hebben bij de desbetreffende aanbieder.

Heb je nou nog geen account, geen nood, want ook dan kan het heel snel gaan. Het duurt alleen iets langer dan 10 minuten omdat je nog al je gegevens moet invullen op de website.

Als je eenmaal al je gegevens hebt ingevuld worden je gegevens bekeken door de aanbieder en op basis daarvan wordt besloten of je geschikt bent om geld te lenen. Hou er rekening mee dat er alleen op werk- en zaterdagen wordt gewerkt en alleen op kantooruren. Doe je je aanvraag op een ander moment, dan zal het ook iets langer gaan duren.

Je hoeft je gegevens maar 1 keer in te vullen. Als je vervolgens een andere keer weer geld wilt lenen hoef je alleen maar in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, het geldbedrag selecteren dan je wilt lenen en klaar is kees.

Om je aanvraag wat sneller te laten verlopen en zo echt snel geld te kunnen lenen zonder BKR toetsing is het slim om alvast de nodige gegevens bij de hand te houden om het proces wat te versnellen. Denk aan een bankafschrift en een loonstrook, zodat de aanbieder direct ziet dat je straks wel over het geld beschikt om te kunnen terugbetalen. Ook is het slim om alvast na te denken over iemand die voor je garant kan staan.